NATURBILLEDER ...

Skibstrafikken til og fra Randers Havn kommer tæt på og det virker imponerende!

FLOES SKOV

Det er en fantastisk oplevelse at gå i skoven, og særligt for en som jeg, der holder så meget af at fotografere, dog vil jeg så helst gå alene, uden mand og hund. Vi kan så alle tre gå tur sammen en dag hvor jeg ikke behøver at være så fokuseret på mine omgivelser, som jeg meget ofte er, når jeg er på foto-jagt.

HOLBÆK FJORD

I 2017 var jeg på tur alene (vores hund var jo selvfølgelig med), til CampOne Holbæk Fjord med bil og campingvogn, mens manden var på motorcykeltur til Harzen.

Jeg var begunstiget med et pragtfuldt sommervejr og det blev, blandt meget andet, til nogle skønne ture langs fjorden tidligt om morgenen, hvor jeg og Asta på det nærmeste havde det hele for os selv og så kan selv et fiskegarn blive et godt motiv!

LIMFJORDENFrydenstrand_Camping

Frydenstrand_CampingFrydenstrand Camping - "sønden for nordenfjords", som jeg ynder at kalde det, havde længe ligget på ønskelisten over campingpladser som vi gerne ville besøge. En af grundene var skibstrafikken ind- og ud af Limfjorden.

Specielt havde jeg set frem til nogle af de store krydstogtskibe, som jeg havde se på billleder at der ofte sejlede tæt forbi Frydenstrand Camping, men men men ... den pokkers Corona havde sat i prop i det hul, så der kom ingen luksusskibe forbi, men det gjorde der så til gengæld af anden skibstrafik og DET fik jeg nogle gode bileder af.

RANDERS FJORDRanders_Fjorduggelhuse-randers-fjord

Også på Randers Fjord er der en livlig trafik af skibe til og fra Randers Havn, som ligger i bunden af fjorden, hvor Gudenåen bliver til fjorden.

Der kommer man virkelig tæt på skibene og det er meget imponerende at stå på "T-broen" ved Uggelhuse Sejlklub og se et skib komme forbi.

RØD FLUESVAMP - DISNEY SVAMPENRød_FluesvampNIX PILLE! 

I den fugtige skovbund kan man ganske ofte, om efteråret, møde den meget spektakulære RØD FLUESVAMP, "Disney svampen", som jeg kalder den, fordi den er så meget brugt i Disney's tegneserier, og indrømmet - det ER en meget fotogen og smuk svamp, men det er også en NO GO svamp. Den er uhyre giftigt - så nok se, men IKKE røre.

Rød_FluesvampDen røde fluesvamp har en endnu mere mere giftig fætter, DEN HVIDE FLUESVAMP

Rød_FluesvampHERUNDER:Allingå-NybroAllingå ved Nybro på grænsen mellem Randers og Syddjurs kommuner.
Allingå-Nybrotæt_på_Mygind_og_Clausholm_Slot

Dronningborg Sejlklub

Dronningborg_Sejlklub

Dragerflyvere over DonauVandring i Berchtesgaden

Almbachklamm-Berchtesgaden


Vinterbilleder fra Randers
RandersRandersRanders_Randerbro